Fishing Trips

Δείτε μερικές από τις εμπειρίες που μπορείτε να ζήσετε μαζί μας, (στα 'Νέα' και στην 'Επικοινωνία'). Επιλέξτε μια περιοχή στο Χάρτη για να δείτε τις υπάρχουσες δραστηριότητες και στείλτε μας μήνυμα ή πάρτε μας τηλέφωνο για μια αξέχαστη αλιευτική εμπειρία, (το σύστημα αυτόματης κράτησης δεν είναι προς το παρών ενεργοποιημένο..).

Ενημερωτικό Σημείωμα

 

Ιανουάριος 2017

 

Ποια είναι η ιδέα μας! Τι συμβαίνει στο εξωτερικό!

 

Η Ιστοσελίδα μας είναι:www.fishingtrips.gr,  www.greece-fishingtrips.com (μαζί με μερικά ακόμα σχετικά Domain names). Αρχικά θα είναι δίγλωσση, Ελληνικά / Αγγλικά και εν συνεχεία, θα εξετάσουμε την περίπτωση και άλλων γλωσσών, όπως Ρωσικά, Γαλλικά, Ιταλικά κ.α.

 

Γενικά θα λέγαμε ότι φιλοδοξούμε, μέσα από την Δημιουργία μιας Εταιρείας Παροχής Υπηρεσιών στο διαδίκτυο, (Διαδικτυακή πύλη - Portal), να μπορεί ο κάθε επισκέπτης της Ιστοσελίδα μας, να προγραμματίζει τα πάντα για τις διακοπές του (ξενοδοχεία, εστιατόρια, τα ψώνια του, το καθημερινό του πρόγραμμα αλλά και το ψάρεμα του ….), στο τόπο της επιλογής του, αρκεί να είναι μέσα στην περιοχή μας, (βλέπετε χάρτη αρχικής μας σελίδας), ακόμα και εάν δεν έχει καμιά άλλη πληροφόρηση για το συγκεκριμένο μέρος που θέλει να επισκεφτεί.

 

Δηλαδή με λίγα λόγια, με όχημα το Επαγγελματικό Ψάρεμα και τις ομορφιές της θάλασσας, που απλόχερα προσφέρει η Πατρίδα μας, μιλάμε για έναν ‘φίλο μας στο διαδίκτυο’, που χωρίς πολλά λόγια και έξοδα, θα μας παίρνει από το χέρι και θα μας οδηγεί σε ένα ταξίδι γνώσεων, γεύσεων, εμπειριών, που μόνο οι άνθρωποι της θάλασσας γνωρίζουν ότι υπάρχουν, είτε τελικά έχουμε φυσική παρουσία στο συγκεκριμένο μέρος, είτε όχι.

 

Κατ’ αρχήν απουσιάζουν από την Περιοχή μας, αυτού του είδους οι Υπηρεσίες από Επαγγελματίες Ψαράδες, ενώ είναι πολύ διαδομένες στο Εξωτερικό, παρόλο που είμαστε γνωστοί σε όλο τον κόσμο, για την Ναυτοσύνη μας και για τις Παραλίες μας. Για παράδειγμα μπορούμε να πάμε για ψάρεμα στην Τουρκία, Κύπρο, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Αγγλία,  αλλά και σε εξωτικά μέρη, όπως το Siam, στο Sacramento, στην CostaRica,στο Dubai, Bali, Αυστραλία  κ.α.,),

 

 

Δείτε  μερικές από τις εμπειρίες που μπορείτε να ζήσετε μαζί μας, ΕΔΩ ,

 

αλλά και μια συνέντευξή μας, που δεν πρέπει να χάσετε ΕΔΩ 

 

 

Περισσότερες πληροφορίες για εμάς:

 

 .

 • Είναι ο Αλιευτικός Τουρισμός, ένα πολύ σημαντικό Ελληνικό Αγροτικό Προιόν, εσείς τί λέτε; (δείτε ένα σχετικό δημοσίευμα στην διεύθυνση ΕΔΩ ). 

 

 • Ημερίδα Αλιευτικού Τουρισμού στην Λήμνο, (Μαίος 2017), ευχαριστούμε την ΑΜΚΕ Τουριστική για την πρόσκληση, δείτε το σχετικό video ΕΔΩ .

 

 • Ο Αλιευτικός Τουρισμός (με την βοήθεια του Κου Χρυσόγονου), στην διεύθυνση ΕΔΩ . Η δεύτερη παρουσία μας στην ΕΡΤ ΕΔΩ

 

 • Τι είναι ο Αλιευτικός Τουρισμός και πως ξεκίνησε στην Ελλάδα, από την ομιλία μας στην Έκθεση της Πελοποννήσου ΕΔΩ , αλλά και την συνέντευξη μας σε ραδιοφωνικό σταθμό, (στην ίδια Έκθεση, ΕΔΩ.)

 

 • Το Δελτίο Τύπου του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου στην διεύθυνση ΕΔΩ , καθώς και  το αφιέρωμα στον Αλιευτικό Τουρισμό, από την Καθημερινή της Κυριακής 29/5/2016, το περιοδικό Agricola και τον Νίκο Φιλιππίδη, στην διεύθυνση ΕΔΩ

 

 • Την ομιλία μας για τον Αλιευτικό Τουρισμό στον Μαραθώνα ΕΔΩ, στην Αντίπαρο, στην Διεύθυνση ΕΔΩ και στην ημερίδα Τουριστικής Ανάπτυξης του Κυπαρισσιακού Κόλπου, στην Αρχαία Ολυμπία, στην Διεύθυνση ΕΔΩ

 

 • Από την εκπομπή ΟΝ ΕΡΤ, όπου συμμετείχαμε, πληροφορίες ΕΔΩ, αλλά και στην Ιστοσελίδα μας στα Νέα

   

 • βλέπετε και σελίδες 15, 16, 17 στο περιοδικό Επιμελητηρίου Αρκαδίας στην Διεύθυνση:  ΕΔΩ

   

 • Μπορείτε να μας επισκεφτείτε και μέσα από facebook, να κάνετε like στην Ιστοσελίδα μας, (για να έχετε και στο μέλλον άμεση ενημέρωση..), αλλά και να δείτε περισσότερες προβολές της εταιρίας μας σε ΜΜΕ, στην διεύθυνση ΕΔΩ

 

      

     Οι Διαχειριστές της Ιστοσελίδας

                                                                      www.fishingtrips.gr

Ταξίδια Ψαρέματος

Επαφή

Εικόνα επαφής
Διεύθυνση:
Παράλιο Άστρος Κυνουρίας Αρκαδία 22001 Ελλάδα

Τηλέφωνο: 210 5764783, 27550 52576, e-mail : info@fishingtrips.gr

Τηλεομοιοτυπία: 210 5764 783

Κινητό: 6932 25 38 52

http://www.fishingtrips.gr

Στείλτε το μήνυμά πατώντας εδώ

Αποστολή μηνύματος. Όλα τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.